Skal du have ny terrasse? Få et tilbud fra os

Skal du have opført en ny terrasse? Så lad Eklander Byg stå for opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring som tømrer og snedker, og dermed kan vi bygge præcis den træterrasse, du drømmer om

Forlæng sommeren med en ny terrasse

Med en ny terrasse kan du nyde de lange sommeraftener udendørs, og hvis du vælger en form for overdækning, kan du reelt bruge din træterrasse fra forår til efterår.

En terrasse kan forlænge ikke bare din sommer men også dine kvadratmeter. Vi ser ofte, når vi har opført en flot træterrasse, at den dammer rammen om beboernes liv mange timer på døgnet og reelt er en forlængelse af huset eller lejligheden.

Der er mange muligheder for at få opført en flot ny terrasse, og vi bygger træterrasser i høj kvalitet. Det er dine ønsker, der sætter dagsordenen, og vi kan tilpasse en terrasse til alle bygninger.

Du kan vælge, om vi skal opføre den i flere niveauer, firkantet eller andre former, med gelænder eller trappe, og i hvilken træsort. Vi kan med massiv erfaring vejlede dig om, hvad der er det bedste løsningsforslag, og hvilke muligheder vi kan se.

Få et tilbud på en flot ny terrasse

Vi kører hver dag ud i Hedehusene, Roskilde og København for at opføre flotte nye terrasser i meget høj kvalitet, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine drømme om en træterrasse og ikke mindst drøfte muligheder og give dig et uforpligtende tilbud på en ny terrasse. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 60 67 02 34 eller 26 42 40 94 – så kan du nyde en god, lang sommer på din nye terrasse.